fredag 7 september 2012

Vår lilla Sjöjungfru

I dag är det Casual Day i Eilikas skola. Barnen behöver inte ha sin skoluniform utan idag skulle man helst klä sig enligt temat "Get on Board"! Man kan enkelt klä sig i blått, eller till sjöman, pirat eller som Eilika till sjöjungfru. Barnen betalar R10 och får ett klistermärke att sätta på kläderna. Pengarna denna gång går till barn och ungdomar med handikapp.

Captains and sailors, with your crew
Wear a sticker or two, and something blue.
Together we take to the high seas
In persons with disabilities.

Den väna modern har planerat i detalj och sett till att idag gick dem en vacker sjöjungfru till skolan. Jag har hittat en fin lång blå och vit klänning på Pick-n-Pay (ca 90.-), en vit användbar bomullskofta som jag dekorerade med två glittriga blå hjärtan. Det var egentligen örhängen i äkta plast men dom gick sönder innan vi ens hann sätta på dom. Och så ett fint diadem i blått. I helgen gjorde vi halsband och armband i blått och silver. I går kväll efter badet flätade jag 10 flätor som hon sedan sovit med så hon hade krusigt och fint hår i morse. Till allt detta så sminkade jag henne i blått och turkost och med glitter på kinderna. Och så blåmålade naglar. Hon blev så fin!





I kväll ska hon till skolan kl 18-19.30 på Peter Puppy´s Surprise Pyjama Party. Dom får komma i pyjamas och tofflor och så ska dom titta på film i klassrummen. Detta är bara för 1:orna. Det är bokstaven P i Letterland som får denna äran. Roligt! Hon lär sova GOTT i natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar