onsdag 26 september 2012

No more sleeps

Eller jo, för Eilika är det one more sleep kvar! Tills hon får träffa FARMOR! Sent i kväll kommer svärmor.

Lilla E är informerad om att hon får träffa farmor först i morgon efter skolan. Farmor flög nämligen från Linköping strax efter 6 i morse så hon behöver nog få sova lite i morgon bitti. Och ikväll sover helt klart Eilika när hon kommer.

Läget är nu under full kontroll! Nystädat i gästvåning, nytvättade gardiner, nybäddat med rena lakan, handdukar upphängda, färska blommor och frukt på bordet, i kylen finns frukostmat och så en liten välkomstpresent, teckning från Eilika och en flaska vin.

I går hade vi Longmans Landscaping här för vårstädning i trädgården så även där är det fint. Och ja resten av huset är helt klart representabelt.

Nu är det bara ett litet "problem". VAR ÄR VALARNA?! Vi har inte sett några valar på jätte länge. Förra året så såg vi dom från fönstret varenda dag vid den här tiden. Jag vet att dom finns där ute för Simons Town Boat Company lägger upp massor med läckra foton på Facebook. Kolla HÄR får ni se. Ja, ja hon ska vara här i drygt 10 dagar så det vore väl självaste f_n om vi inte skulle få se några valar.

Däremot så blommar det något makalöst överallt. Mer än förra året. Men så har det regnat i vinter också. Det är rosa, lila, gula, oranga och vita blommor på alla möjliga omöjliga ställen. Vi ska nog försöka ta oss en tur upp till Darling en solig dag för att kolla in dom stora blommande fälten. Det gjorde vi förra året. Kolla in inlägget från den dagsturen HÄR.

Hur som haver, VÄLKOMMEN Asta!

1 kommentar:

  1. har ni sett några valar än?

    Ha nu en riktig fin tid tillsammans med farmor!

    kram Marie

    SvaraRadera