onsdag 10 september 2014

Lite.....

 .....irriterad är jag allt idag! Irriterad på att ibland, inte alltid, är det svårt att få saker och ting hanterat på ett kvalificerat sätt i detta land. Det gäller både när det gäller företaget och privat.

I dag har jag fått mer eller mindre bra hjälp både i ett företags ärende och i ett privat ärende. Då helt plötsligt så tänker jag att så hade det inte varit i Sverige! Vilket inte är helt och hållet sant, men ibland så. Då försöker jag tänka att detta är trots allt inte Sverige och det är långt i från lika utvecklat som Sverige, på vissa plan, och så är det bara.

Men något som inte var så irriterande var himlen, molnen, solen, havet och bergen i morse. Vi har haft en "black southeastern" i förmiddags. Alltså det blåser en rejäl kall sydostlig vind och det är grått och molnigt (ibland med regn) och inte sol och varmt som det "ska" vara när det är sydostlig vind. Men vackert var det i morse! Däremot inte lika skönt att gå ut på hundpromenad. Men vi lyckades med konststycket att inte blåsa bort!








1 kommentar:

  1. Förstår helt hur du menar. Så tänkte vi ofta när vi bodde i Brasilien och Tjeckien, ja också Spanien... Ta ett djupt andetag och på´t igen.

    SvaraRadera