lördag 8 november 2014

Invigning

I går hämtade jag Eilika från skolan och sedan körde vi direkt till Julius skola (snart Eilikas också) för att vara med på invigningen av deras nya övertäckta sport arena; The Dome!

Vi var lite tidiga så vi smet in till Eilikas blivande klassrum och hon fick träffa sina nya klasskompisar igen. Det blev många kramar och glada miner! Eilika känner sig redan hemma och så välkommen! Hon träffade naturligtvis även sin nya fröken och även två andra lågstadiefröknar som hon känner sedan tidigare. Dom frågade alla om Eilika kommer på Holiday Club och Swim Camp under lovet! Fast hon officiellt inte börjar förrän i mitten på januari. Och det är klart hon gör! Hon hinner vara ledig några dagar och sedan vara på Holiday Club och Swim Camp en vecka innan våra jul- och nyårsgäster kommer! Blir perfekt! Kommer inte vara några som helst problem för henne att börja ny skola!

Eilikas stannade med klassen tills dom skulle tåga ut till The Dome. Jag gick och fick en bra plats. Eilika flyttade till mig sedan när hon kom ut.


 The Dome! Julius har hittat på namnet! Taket skyddar mot framförallt den starka solen men även regnet på vintern. Ett riktigt lyft för skolan. Dom har inga sportfaciliteter inomhus alls.


Julius är tillbaka i marimbabandet i år! Han står längst till höger bredvid musikläraren Mr Boyd.
 

Julius och Mr Boyd!


The Dome invigdes av tal från rektorn samt en förälder som är basket proffs och spelat i NBA! Kaptenen för respektive tjejernas och killarna High School basket lag klippte av varsitt av basketkorgarnas nät och The Dome var invigd! Efter det spelade High School lagen match mot varandra.


Detta är i princip alla elever från skolan samlade! Från 1:an till 12:an. Hade det varit i Eilikas nuvarande skola så hade det bara varit alla 3-klassare som fått plats! Lite skillnad!


Skolans maskot; en Grizzly



Mina godingar i sina respektive skoluniformer!
 

Skolans cheerleaders! I alla "färger"!


Go Grizzlies!

Vi stannade inte och tittade på matchen för Julius hade en körlektion inbokad. 
 

 Hemma möts man av denna snygging! Han sitter snällt och väntar när Julius och jag parkerade om bilarna. Duktig kille!


Innan middagen kopplade jag av några minuter med ett glas vin! Harald var och tog en öl med en kompis på Dixies och Eilika var och lekte hos en kompis. Bliss!

6 kommentarer:

  1. Vilken fin utsikt! Som gjord för att ligga bekvämt, sippa lite vin och livsnjuta! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram/Titti

    SvaraRadera
  2. Superbra med tak över planen! Gillar avslutet på dagen...

    SvaraRadera
  3. Nyfiken på vem den förra NBA spelaren är...... :-)

    SvaraRadera
  4. Naturligtvis Jeremy! Det är Sam Vincent. Spelade för Boston Celtics bland annat, född 1963, och senare headcoach för Charlotte Bobcats. Någon du känner?

    SvaraRadera