onsdag 19 november 2014

Oh happy day!

Han gjorde det! Lilleman har körkort!!!! Vilken lycka! För oss alla! Julius har nu två mycket stolta och lyckliga föräldrar.

I morse kl 8.15 var han redo för sin andra uppkörning och strax innan 9 fick jag ett Whatsapp där det stod: "Tuuuuuuuuuuuttttuuuutttttt" och så ett gäng med små blåa bilar. Han hade klarat det! Han körde upp första gången i torsdags eftermiddag men kuggade. Det är mer en regel än ett undantag att man kuggar första gången så det var bara att bita i hop och på det igen. Två lektioner till med Mike och i morse gick det vägen.


 Här står han och väntar på sitt tillfälliga körkort!

 Harald blev hemskjutsad av sonen som sedan stolt körde i väg till skolan! Nu är han FRI! Ja inte bara han utan Harald och framförallt jag också. En mindre att skjutsa till och från skolan och skjutsa hit och dit! Lycka!



Taxi Mom har härmed ett uppdrag mindre!
 

Så nu glider Julle-Bulle runt i den här skönheten på Kapstadens vägar! Be aware! ;)

Och det har hänt mer roligt för Julius förresten! På söndag början han jobba extra som servitör på Dixies! Dixies är vårt stamställe som ligger bara drygt 5 minuters promenadväg från oss. Han ska jobba söndagar till att börja med. Han börjar kl 11.15 och slutar 17.00. Kan det bli bättre?!

Det går bra nu! Eller hur Julius?!

1 kommentar:

  1. Massor med grattis! Sonen här fyller 16 i maj och är sååå taggad att börja köra...

    SvaraRadera