måndag 5 januari 2015

2010-01-05 - 2015-01-05

I dag är det exakt 5 år sedan vi flyttade till Sydafrika! Vi landade på Cape Town International den 5 januari 2010!

Tittar på bilder från dom första dagarna vi var här och på barnen kan man verkligen se att det är 5 år sedan! Tiden har gått fort men inte för fort. Får vi, så stannar vi gärna några år till. Det beror helt och hållet på om vi får permanent uppehållstillstånd eller inte. Vi TRIVS!

Eilika har nu bott längre i Sydafrika och Afrika än i Sverige och Europa! Julius har bara lite drygt 5 månader kvar av sin tid här. Sedan flyttar han tillbaka till Sverige! 


En liten Eilika (4 år och 1 månad) och Mosquito som just flyttat till Afrika!

En liten Julius (13 år och 9 månader) och Mosquito "surfar"!Lite bleka men nöjda!

Grabbarna njuter av den nya utsikten!

Herrn och frun njuter i skymningen!

2 kommentarer:

 1. God fortsättning på det nya året!
  Tiden går snabbt och då är det kul att man bloggat och kan gå tillbaka i tiden som i en dagbok. Jag ser att din son reser hem. Min dotter som är 17 flyttade tillbaka till Sverige för ett par veckor sedan då hon inte trivdes här och ville gå klart skolan i Sverige. Det känns tufft för mej som är kvar med min yngsta dotter. Tänker ni stanna i Syd Afrika permanent?

  Ha en toppen dag!

  Mvh, Anneli i San Diego

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anneli,

   Ja det blir nog lite tufft när han flyttar till Sverige. För mamman i alla fall ;) Men han är 19 då och har gått ut High School. Han har valt mellan att flytta till Sverige eller USA . Och angående att stanna här permanent så existerar inte begreppet permanent för oss. Man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda. Och som jag skrev i inlägget så handlar det framförallt om vi får uppehållstillstånd eller inte.

   Tack för att du läser bloggen!

   Radera