torsdag 8 januari 2015

Kort paus

I måndags morse reste det ena gänget och i morgon kommer nästa! Så vi har en kort paus på några dagar.

Eunice har städat  gästvånigen och jag har tvättat lakan och handdukar. Har suttit en stund på kontoret också för att fixa det allra nödvändigaste. I går var jag och handlade! Har undvikit affärerna så mycket som möjligt på senaste tiden. Var ju och handlade titt som tätt innan jul och nyår. Men nu var det eko i alla skåpen! Inte ens nudlar hade vi, konstaterade Julius. I dag går tvättmaskinen och jag ska plocka undan lite. Harald har tränat som han brukar och golfpolarna var glada att träffa honom i går.

Julius hade inga direkta planer på att gå ut i förrgår men så kom han på att skolan börjar på onsdag nästa vecka. PANIK! Det blev ett gäng som gick ut i Kapstaden i tisdags och roligt måste dom ha haft för han kom inte hem till Miguel förrän 05.30 på morgonen. Sov några timmar och kom hem hit med bilen. Sov ett par timmar till och sedan stack han till Canps Bay där han skulle hjälpa till att ordna en födelsedagsfest för en skolkompis. Han roar sig han! Tyvärr har verkstan inte lyckats reparera hans bil ännu. Trots att dom fick reservdelar den 19/12! Fel tid att ha en trasig bil! Här kan ni läsa om vad som hänt med Julles bil. Kopplingen pajade och Harald har fixat reservdelar från Sverige.

På fredag kommer vänner till Harald inom simmarvärlden. En familj på tre ska bo hos oss och resterande 5 har hyrt i Glencairn Heights. Dom kommer nog roa sig mest på egen hand. Redan på söndag har Harald bokat golftid åt dom.

Nästa paus blir på en månad! I mitten på februari kommer våra härliga vänner från Finland! Familjen Pulli som vi umgicks mycket med när vi bodde i Polen. Det ska bli så kul! Det var åratal sedan vi träffades sist!

Det är kul med gäster men en liten paus ibland behövs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar