onsdag 7 januari 2015

Sista kvällen med gänget

I söndags var det sista kvällen med familjen Gladher! Dryga två veckor har dom varit här men tidigt som f--n i måndags morse åkte dom vidare till Kruger parken för safari.

Söndagen bjöd på strålande poolväder och Eilika och Disa spenderade drygt 5 (!!!) timmar i poolen. I övrigt förberedde familjen sig  för avresa. Och för middag på kvällen. Anette och Uffe stod för kvällens middag. Det blev grillade hamburgare och sallad och så nybakad kladdkaka med glass som Tea bakat. MUMS!


Kvällens kockar in action!
 

Bill och Bull bröstar upp sig! Dom bar "uniform" dagen till ära ;)
 

Till och med den förlorade sonen var med!
 


Dessa två hade fått aaaaningens lite för mycket sol!
 

Alla dom "små" barnen!


Axel fick en liten häst till bordet! Man blir frusen när man bränt sig i solen. 
 Sista doppet! Efter maten hoppade hela barnaskaran i poolen. Det var över 30C varmt i vattnet!

Nu hoppas vi att Gladhers får det riktigt bra uppe i Kruger parken. Vi har haft det väldigt roligt tillsammans! Men vi är lite sura på dom dock! Dom glömde skriva i gästboken! Det är nästintill dödsstraff på det. Fy, fy!

2 kommentarer:

 1. Nu har jag läst ikapp :-)! Vilken härlig 'holiday'-resa! Blir mer och mer sugen på Sydafrika! Om vi kommer, bjuder ni på braii då ;-)? Har ni vägarna förbi 'Down Under' lovar jag att bju' på barbie.... Same, same, not so different!
  No Worries/Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag har inte läst i fatt ännu! Det får bli när skolan börjar igen på onsdag! Då ska jag läsa i kapp alla bloggar jag inte hunnit följa.

   Naturligtvis bjuder vi på braai! Säg bara till när ni kommer!

   Radera