onsdag 20 april 2011

Farmor är här

Lycka! Farmor har kommit! Asta landade i måndags kväll och skall vara här i två veckor. Eilika var så spänd på måndagskvällen så hon kunde knappt somna. Hon fick nämligen inte vara uppe och vänta på farmor som inte landade förrän 21.35. Men Julius stannade uppe tills hon kom.

I går däremot så fick Eilika äntligen träffa farmor och hon fick t.o.m. stanna hemma från dagis. Så gårdagen spenderades av farmor mest tillsammans med Eilika. På eftermiddagen åkte vi däremot över berget för Eilika skulle klippa sig. Vi lämnade farmor på lite shopping i Steenberg och Eilika och jag fortsatte till Paola för klippning. Hon blev så fin! Vi klippte den långa luggen och ca 2 dm av topparna. Väl behövligt! Vi har låtit luggen växa ut men Eilika klarar inte riktigt att sätta håret bakom örat själv ännu och hårspännena sitter bak i nacken på henne varje dag jag hämtar henne från dagis. Så resultatet blev att ungen var tvungen att luta på huvudet för att kunna se bakom den långa luggen. Inte så praktiskt! Men nu har hon fin lugg och hon blev så nöjd. Så idag skulle håret inte vara uppsatt utan löst!

Idag har det regnat! Och riktigt rejält. Emanuel (garden boyen) har fått jobba lite inne. Tagit in ved, bytt lite lampor i några spotar och så satte Eunice honom på att dammtorka i barnens rum. Men nu skiner solen och han har hunnit med att sopa på alla våra uteplatser.

Farmor passar på att njuta av solen nu när regnet har dragit bort.

2 kommentarer:

  1. vad bra. Har varit inne på din blogg flera ggr för att kolla att resan gått bra. Tack för info och hälsa. Väntar med spänning på bilder på en nyklippt Eillika. Kram Karen

    SvaraRadera
  2. Jag vill ju se kort på Eilika, nyklippt och fin. :) Helene

    SvaraRadera