måndag 12 september 2011

Trött Julius

Julius har haft en tuff men rolig helg. Glädjer mamman att han inte sitter hemma hela helgen!

I fredags var han bjuden på camp out hos en skolkompis. Dom skulle fira en annan killes födelsedag. Det var MYCKET struligt innan vi fick någon klarhet i var han skulle vara och när men eftersom han har en sådan fantastisk (och curlande!) mamma så löste det sig i sista minuten. När Harald och Julius hade kommit ur poolen från sitt träningspass så hade dom sms väntandes med adress, vägbeskrivning och klockslag. Julius var välkommen till det fd Holländska konsulatet och residenset i Bel Hombre kl 17.30. Killen som höll i det hela är holländare och hans pappa är den holländska general konsuln här i Kapstaden. Huset är nu till salu men dom har fortfarande tillgång till det. Så killarna skulle alltså campa i trädgården.

Prokops (födelsedagsbarnet) pappa kom på kvällen och grillade åt dom 10 killarna och sedan hade dom ätit, snackat och lyssnat på musik. Julius hade haft det jätte trevligt och var mycket nöjd, men trött, när Eilika och jag hämtade honom kl 10.30 på lördagen. Det var ett bra gäng på 10 killar från 10 olika länder! Lite häftigt tycker jag! En av dom stora fördelarna med Julius skola; mångfalden!

Sedan gick det inte många knop på lördagen för Herr Kruger Jr men kl 18.30 hade han vaknat till och duschat och blev hämtad av Astrid för att åka på nästa fest. Denna gång var det en överraskningsfest för Miguel i hans klass som fyllt år. Detta var en vanlig fest hemma hos Miguel med lite småplock att äta och dricka och musik. Tyvärr var festen inte så lyckad. Det saknades tjejer! Kl 23.30 lite drygt kom i alla fall Astrid och levererade hem två killar. Julius hade klasskompisen Leo med sig hem. Dom försvann ner till hans Playstation med en Cola flaska och chips. Dom hade visst somnat vid 2-tiden men blev inte väckta förrän vid 11. Leo stannade ända till 14.30 när jag skjutsade hem honom.

Kvällen ägnades åt läxor. Undrar hur det gick egentligen så trött som han var?!

1 kommentar: