måndag 26 september 2011

Vinprovning och braai

I går hade vi fullt program igen! Men vi startade med en skön och god frukost ute.


Sen körde vi till Stellenbosch för lite vinprovning. Vi började med Bilton, där vi varit för många år sedan. Vi smakade på en hel rad viner. Några riktigt goda.

Vädret var helt fantastiskt med närmare 30C varmt!
 



Barbara redo för sin livs första vinprovning!


Efter Bilton körde vi till Blauwklippen. En av våra favoriter mest för att dom har en så mysig restaurang och god mat. När det är fint väder dvs. Man sitter ute i trädens skugga och det finns en lekplats och stora gräsytor precis i anslutning till restaurangen. Utmärkt när man har små flickor med dig!

Först fick vi inget bord för det var fullt. Så vi bestämde oss för att hitta något annat. Men innan vi skulle åka vidare så ville Eilika rida på ponnyn och det fick hon ju. Och när hon var klar så kom hovmästaren utspringande och talade om att det blivit ett bord ledigt om vi fortfarande var intresserade. Tur som tokingar!


Eilika leker med några små tjejer!


Här satt vi och åt. God mat som alltid.



Vi provade även några viner på Blauwklippen innan det bar av hemåt. Vi tog motorvägen hem för kustvägen misstänkte vi skulle vara väldigt trafikerad när det varit så fint väder. Hem och hämta Julius och sedan åkte vi direkt till Helen och Dave på en riktigt sydafrikansk braai.


Dave sköter grillningen.



Mor och dotter! Kate och Helen.


Till bords.


Eilika och Savannah.


Dave mellan två systrar!

En trevlig dag men med lite väl mycket vin kan tilläggas. Jag mådde inte jätte bra i går kväll kan jag säga och idag hänger inte skallen med riktigt heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar