måndag 3 oktober 2011

Jag är så GLAD

I onsdags skickade jag ett mail till mina föräldrar och informerade om att Lufthansa har bra priser till Kapstaden just nu (tack Minna för informationen!). Idag ringde pappa och frågade om det passar att dom kommer i början på november. OM det gör! Någon timme senare ringde han igen och bekräftade att biljetter var bokade! Så den 5 november kommer mamma och pappa och hälsar på igen! YES!

Ska bli så roligt att dom kommer igen! Sist dom var här var i mars förra året, och då hade vi ju nyligen flyttat hit. Vi hade nog inte ens packat upp alla kartonger och Julius rum blev först helt klart när dom var här. Allt var väldigt nytt för oss. Vi hittade inte så bra och vi hade ju verkligen inte hunnit bo in oss. Eilika hade det jobbigt på dagis där hon inte förstod någonting och Julius hade det nog inte så lätt han heller.

Nu ska det bli roligt att visa dom det vi inte hann med sist och att dom ska få uppleva hur vi verkligen har det. Nu har vi ju en vardag på ett annat sätt och vi har verkligen bott in oss. Nu BOR vi verkligen här!

Så om 32 dagar är ni här! VÄLKOMNA!

1 kommentar: