fredag 23 december 2011

Bring it on

Jag är redo!

Släkten har kommit och är installerade till allas stora glädje! Haralds syster Elke med familj är här! Julius är överlycklig att favvo kusinen Max har kommit! Dom är lika gamla.

I morgon blir det paket från Morgontomten till mina barn. Det blir somrig jullunch bestående av pastasallad med melon, parmaskinka, körsbärstomater, oliver, valnötter och sallad. Till det bjuds det en smarrig vit zinfandel från Blaauwklippen.

Solen kommer skina, lite lagom sydostlig vind och ca 23-25C i skuggan!

Det blir julaftons surf och strandmys, julvärden Kalle Moreus och Karl Bertil Jonssons Julafton på TV. Har vi varit snälla så lämnar Tomten några klappar under granen.

Julmaten är så gott som klar. Det kommer finnas skinka, hemgravad lax, hovmästarsås, hemtrillade köttbullar, coctail wienerkorvar (alltså prinskorv), Janssons frestelse, ägghalvor, potatis, rödkålssallad, tomatsallad, julmust, snaps, öl, rödvin, lussekatter, pepparkakor, glögg, chokladdoppade jordgubbar, knäck och Paradis chokladask.

Misstänker att dagen avslutas i soffan med en whiskey, en konjak, ett glas rött eller ett glas Amarula Cream och vad nu SVT World har att erbjuda.

Det blir en bra dag, och jag är redo!

God Jul på er alla!

1 kommentar: