fredag 2 mars 2012

Sjuklingen

Stackars Julius har varit sjuk i över en vecka nu! Det började med halsont förra veckan som sedan gick över till snuva. Han var hemma från skolan torsdag till måndag. Sov massor och vilade. Det är tonåringar bra på!

Sen gick han till skolan i tisdags. Fortfarande lite snuvig och inte riktigt 100. Dock började han inte träna. Det hade han ingen ork till. Så igår, torsdag, fick jag ett sms på förmiddagen från en ynklig son. Han mådde sämre igen. Snorig, tjock i halsen och huvudvärk! Taxi Mamma gjorde en utryckning och hämtade hem honom. Bäddade ner honom i soffan framför en film och med Coca Cola och svenskt smågodis.


Han ler i alla fall!

Innan jag åkte och hämtade honom i skolan så ringde jag vår läkare och fick en tid kl 15. Vi åkte dit och hon tog sig en titt på honom. Jodå, en härlig infektion hade han minsann. Så det blev till att åka till apoteket och hämta ut penicillin. kortison spray och ett annat nässpray.

Ingen skola idag heller med andra ord och ingen simning förrän nästa vecka. Dock tyckte Dr Hall att han säkert kan gå på festen, han så gärna vill gå på, på lördag. Vilken tur! Nu gäller det bara att övertala fadern ;)

1 kommentar:

  1. Hälsa honom så gott att han ska krya på sig.
    /Stina

    SvaraRadera