fredag 23 mars 2012

Tjejdag och kväll

I dag har Julius och Harald kört till George där Julius skall simma SA Championships. Dom kommer hem först på tisdag. LYCKA TILL JULIUS!!!!

Alltså är Eilika och jag på tu man hand i några dagar. I dag slutade Eilika redan klockan 11 och nu har hon Påsklov i drygt 2 veckor. Vi började med att åka och handla direkt efter skolan. Till STOR glädje hittade Eilika DVD:n Hopp som vi köpte. Dom hade tittat på den i skolan och den handlar om Påskharen vilket just nu är otroligt spännande enligt Eilika. Påskharen hade visst kommit till skolan idag och Eilika hade sett öronen  och tassarna hoppa förbi. Helt OTROLIGT! I alla fall hade vi turen att filmen var på rea och kostade R60. Så när vi kom hem fick lilla damen pannkakor framför TV:n och filmen rullade! 

Sen gjorde vi rabarber sylt. Vår rabarber växer så det knakar och nu blev det 4 burkar sylt av den. 


Lilla Fröken Rabarber!



Sylten blev god men lite söt. 


Sen var det dags för "Prinsessmiddag"! Vi dukade riktigt fint och dekorerade med blommor och ljus. 


Och på en sådan fin "restaurang" bjöds det på Moules Mariniere och linguini. MUMS!



Musslor är gott tycker Prinsessan E!


Ser inte helt fel ut va?!


Glufs! Bestick är överskattat!


Och så dessert, som serverades framför Bolibompa!

Inte så synd om oss idag! Funderade på att gå ut och äta men det är inte så kul med Eilika. Hon försvinner nämligen alltid för att prata med personalen, hjälpa till i baren eller köket eller så hittar hon några barn att hänga med. Bättre att ha restaurang hemma! Och det var ju så spännande att tillaga musslor!

2 kommentarer:

  1. Maten hade jag klarat mig utan.... Men efterrätten hade inte varit helt fel! :) Heléne

    SvaraRadera
  2. Vilken restaurang ni har :) Tror vi ska sammanföra er fröken E med vår fröken M i sommar ;) Fröken M behöver vidga sina mat vyer :) De verkar ganska lika och om jag förstår det rätt så är de lika gamla :) Ha en underbar tjej helg! Kram

    SvaraRadera