lördag 25 maj 2013

Most valuable

I går kväll var det den årliga Sports Banquet på Julius skola. Harald var där och tittade. Egentligen skulle vi båda åka men barnvakten till Eilika var sjuk. Men det var Haralds tur i år.

Det bjöds på mat och dryck och gästtalare (som för visso var urusel), utdelningar av diverse priser och tal av kaptenerna i respektive sport. Klädsel semi-formal så Harald fick ta fram både skjorta, slips och kavaj. Ja, flip flops gick ju inte heller. Dom var så stiliga, mina killar, när dom åkte.

Julius har i år varit kapten för simlaget och höll därmed tal. Gick bra enligt Harald. Lite nervöst men fint tal. Dom flesta kaptener är ju Seniors och går alltså i 12:an. Julius är ju en sophmore och går i 10:an. Och så fick han även hålla det första talet. Men som sagt var det gick bra! 

Han kammade även hem buckla, rosett och diplom för Most Valuable swimmer! Det ni! Stolta föäldrar! Framförallt fadern som var på plats!

Jag gillar denna stilen på skolor där barnen och ungdomarna får lära sig och träna att tala inför grupp (däribland en lokal full med föräldrar, inte bara kompisar) och där det lönar sig att kämpa, göra sitt bästa och vara duktig genom att man blir sedd och får credit för det. Helt klart min stil!


Bra jobbat Julius!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar