måndag 6 maj 2013

Sverige, Sverige, Sverige Fosterland

Det blir mycket Sverige för oss 2013! Vi åker ju hem till fosterlandet i 6 veckor i sommar och nu har vi även bokat flygbiljetter för att resa till Sverige över Jul- och Nyår!

Eilika har börjat tjata om snö så vi hoppas på en vit Jul. Vi passar på att resa nu när hon fortfarande verkligen skulle uppskatta att leka i snön. Och Julius säger ALDRIG nej till att resa HEM till Sverige. Lite värre med mamman och pappan! Ska bli kul att fira Jul- och Nyår i Sverige, det ska det, men börjar redan gruva mig för hur kallt och vidrigt det kommer vara. Jag får väl helt enkelt hålla mig inne!

Så 16/6 till 27/7 är hela familjen i Sverige. Delar kommer däremot tidigare och delar åker förmodligen hem till Sydafrika en vecka senare. Sen bär det av till landet i norr igen den 16/12 och tillbaka till solen den 3/1. Så totalt 8½ veckor i Sverige. Det ni!

Julen ska vi fira med Haralds familj. Det blir ett "nätt" litet gäng på 24 pers om alla kommer. Syster Elke håller på att jaga efter ett bra och mysigt ställe där vi alla kan få plats. Nyår har vi inte planerat ännu och resterande tid är vi säkert på Aspö.  Kul, kul!


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar