torsdag 26 december 2013

Annandagen

Annandagen, eller Boxing Day som det heter här, brukar vara en varm dag! Så även idag och så var det förra året. Förra årets Annandag och detta årets Annandag har faktiskt sett ganska lika ut. Festligt!

Harald och Mats har spenderat denna olidligt heta dag på golfbanan. Dom kom precis hem. Tämligen urlakade! Och stackars Harald har åkt på en rejäl öroninfektion så det blir läkarbesök för honom i morgon.

Jag har lekt Eunice. Dvs städat och tvättat. Fem maskiner tvätt har torkat utan några problem i värmen och golven är dammsugade och moppade. Jag höll nästan på att rinna bort i värmen.

Enkel lunch på julmatsrester och sedan pooldags. Men idag var det inget svalkande bad. Poolen har förvandlats till badtunna. Det är +35C i vattnet! Precis som förra året badade Eilika hela tiden och jag hoppade i med jämna mellanrum. Svalkar ju lite när man kommer upp och man får en liten vindpust på sig i alla fall. 1 1/2 timma blev det och sedan kändes det läge att ta en dusch. Tog in all tvätt och blev genomsvett igen. Not nice!

Robin precis hämtat Julius (nej dom är inte i hop igen. Bara kompisar) och nu skulle dom till Alexa i Camps Bay. Verkar som han ska sova hos Robin i kväll och så checkar han in hos Wakisa i morgon. Hemma igen på lördag med andra ord. Hoppas dom lyckas få till en plan för Nyårsafton nu. Det är lite struligt eftersom dom inte är 18 och dom har svårt att ta sig hem på natten. Vi får se vad det blir!

Nu har herrarna hoppat in i varsin dusch och jag ska laga lite mat. Men en sak är bra en sådan här varm dag och det är att vi bor vid havet. Måste vara olidligt i Constantia till exempel. För att inte tala om i Stellenbosch. Hua! Och vårt hus är rätt så svalt när det är varmt. Jämförelsevis!

Klickar ni HÄR så kommer ni till förra årets inlägg för just Annandagen. Lite kul att inläggen ser så lika ut.

1 kommentar:

  1. Åh vad himla fantastiskt! Detta är livskvalite. Ja, det är underbart!

    SvaraRadera