måndag 30 december 2013

Share a Coke with the Girls (står det på dagens Coca Cola flaska)

Nu har tjejerna landat! Resan har gått bra och Julius och jag hämtade 3 glada och upprymda tjejer på flygplatsen i förmiddags.

Harald skjutsade Mats till flygplatsen igår kväll och Julius och jag städade och bäddade i gästvåningen. Här ska tjejerna bo i knappt två veckor. Hmmm......undrar om det kommer vara lika städat efter dom har checkat in ;) Vad tror ni mammor och pappor?! :)

 

Möblerade om lite och satte in extra sängen i sovrummet. Nu får alla tre plats i samma rum.


Vardagsrummet med TV och DVD spelare. Går dom ut genom glasdörren så har dom poolen framför näsan.
 

Kök och matplats. Kylskåpet är fyllt med frukostmat. Dom får fixa frukost själva så slipper dom känna att dom måste vakna en viss tid för att komma upp och äta hos oss.


Sa till Eilika att flickorna får två lådor var i byrån och två som dom får dela. Vips så gjorde Eilika fina namnlappar så att dom vet vems låda som är vems.

Idag har dom annars tagit det lugnt och packat upp och gjort sig hemmastadda. Lunch, lite solning, poolbad i den 35C poolen, kortspel, middag och nu film nere hos dom med Julius.
 


Omelett till lunch ute i den härliga värmen.
 

Full fart i poolen. Hihi, tjejerna är lika vita som Idefix. Vi får se hur dom ser ut om ett par veckor.
 

En del somnade i skuggan efter poolbadet.
 

Eilika och Julius spelar kort med dom som höll sig vakna.

Jag tror dessa damer kommer att sova gott i natt. I morgon ska det firas! Vi börjar gemensamt tillsammans med två andra svenska par (samt 2 gossar i Julius ålder) och sedan lutar det åt att ungdomarna åker in till stan. Vi vuxna fortsätter här hemma. 

Så GOTT SLUT önskar vi alla!

1 kommentar: