onsdag 19 april 2017

Besök från förr

I torsdags hade vi finbesök! Minna och Fredrik med sina två små troll kom på middag.

Minna började jag följa genom hennes blogg innan vi ens flyttade hit. Hon bodde då i Glencairn och jag mailade en del frågor till henne. Sedan flyttade hon härifrån ett tag för att senare komma tillbaka och starta sitt företag Sydafrikaexperten. Sen kom Fredrik in i bilden och nu är dom gifta och har 2 barn. Så kan det gå!

Nu bor dom åter igen i Sverige men driver Sydafrikaexperten från Sverige och har några anställda här i Sydafrika. Roligt att det går så bra! Vill ni ha hjälp att boka boende, aktiviteter, få tips och råd och allt som kan tänkas när det gäller Sydfrika ja då ska ni gå in på Sydafrikaexpertens hemsida och ta kontakt med Minna och Fredrik. Här hittar ni hemsidan : Sydafrikaexperten.

"Vår" Eunice jobbade faktiskt hos Minna innan vi flyttade hit. När vi sen kom så rekommenderade Minna oss att kontakta Eunice. Ja det har vi ju inte ångrat!


Eilika och lille Charlie!
 

Fredrik och en trött Charlie.
 

Alltid glada Minna!
 

Eilika och Wilmer byggde en koja.
 

Eilika och Wilmer myser i kojan.

En mycket trevlig kväll och så roligt att träffas igen. Vi hade inte träffat Wilmer och Charlie tidigare så det var alldeles för länge sedan vi träffades med andra ord!

1 kommentar:

  1. Ibland är världen liten. jag har kamrater som använts sig av (och rekommenderar) just Sydafrikaexperten.

    SvaraRadera