söndag 24 mars 2013

Jennifer 7 år

I fredags firade vi Eunice dotter Jennifers 7-års dag! Jag hade frågat vad Jennifer önskar sig i födelsedagspresent och svaret blev att hon vill gå ut och äta. Hon vet vad hon vill den lilla damen!

Så, klockan 11 hämtade Eilika och jag Jennifer, Eunice och lilla Ashleigh i Masi. Sen körde vi till Boulders för att titta på pingvinerna. Av förklarliga skäl har aldrig Jennifer, eller Eunice för den delen, sett pingvinerna.


Som sig bör så började vi med glass. Tjejerna fick välja själva. Jennifer valde choklad med strössel och Eilika jordgubb med strössel. Dom är så söta! Ser ut som två karameller!


-"Kolla pingviner!"





Solen rätt i ögonen men fina ändå! Och kolla pingvinen till höger om Jennifer!


Jodå, vi fick se många pingviner!


Paus i skuggan. 



Och vi fick inte bara se pingviner utan även flera dassies (klipphyrax).

Efter pingvinerna åkte vi till Simonstown för att äta lunch på Bertahs. Tyckte det passade bra. Eilika tycker om att äta på Berthas för då kan hon leka lite vid vattnet när vi väntar på maten och så är det så mysigt där nere vid hamnen.


Ashleigh somnade i Eunice famn i bilen så honom la vi på Eilikas prickiga filt på marken bredvid bordet. Han sov så gott!


Tjejerna plockade sjögräs. Väldigt spännande!Jennifer vågade inte först för hon var rädd för hajar! Men vågade Eilika så gick det ju bra ändå.


Fiskbitar och pommes till tjejerna! Jennifer tyckte salt- och pepparkvarnen var väldigt spännande!



Den lilla allvarliga men ack så söta Ashleigh! Det ska VÄLDIGT mycket till för att han ska dra på smilbanden. Han tittar väldigt allvarligt och forskande på mig. -"Konstig tant med rosa skinn och konstig färg på ögonen!" Han säger ingenting utan bara tittar. Han fyller 1 år om en månad.

Det var två mycket trötta tjejer i bilen på vägen hem sedan. Jag tror Jennifer var mycket nöjd. Hon fick, förutom besök hos pingvinerna, glass och lunch, 3 Letterland böcker. Hon är ytterst irriterad över att dom bara har engelska 1 lektion i veckan i hennes klass. -"Hur ska jag kunna prata med Eilika om jag inte lär mig engelska?!". Eunice vill flytta henne till skolan för färgade i Ocean View till nästa år. Där skulle hon få lära sig både engelska och afrikaans. Vi ska kolla upp om vi inte kan får in henne i Eilikas skola eller i Sunvalley Primary i stället. Och går det så betalar vi naturligtvis för hennes skolavgift, böcker och skoluniform. Hon är en smart liten tjej som vill mycket. Får hon bara chansen så kommer hon gå långt. Vi vill ge hennes den chansen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar