lördag 9 mars 2013

Super Hero Day

Dom har pratat om superhjältar i Eilikas klass denna veckan och dom avslutade med att klä ut sig till Super Heroes. Detta gällde alltså alla 2:or. Det kom som alla möjliga små super hjältar till skolan. Inte bara Stålmannen etc utan även sjuksköterskor och brandmän tex. Dom fick klä ut sig till vilken superhjälte dom ville. Även till en egen påhittad hjälte. Eilika var Super Cat Girl!


Vi rotade fram Julius gamla Batman cape som mormor sytt. 


Gjorde svarta kattöron av ett diadem, piprensare och filttyg. Och så målade vi på en mask och morrhår. Hon morrar lite därav minen!



Vi vände capen ut och in och limmade fast ett rosa katthuvud på baksidan (istället för Batman figuren som nu fick vara på insidan). Så om Julius vill använda sin Batman cape så kan han fortfarande det :)

Eilikas Super Cat Girl hade som sagt var morrhår och hon kan flyga. Hon kan prata med katter och dom hjälper henne om någon behöver räddas. Hon bor i ett stort slott på månen. Någon elak unge hade talat om för Eilika att Cat Girl inte har morrhår, inte kan flyga, inte bor på månen och inte kan prata med katter. Elaka ungar! Eilika vågade inte säga emot för flickan är större än henne och inte så snäll. Usch och fy! 

Men vår lilla egna Super Cat Girl var nöjd med sin dag i alla fall. Dom hade fått klubbor som dom gjorde super hjälte cape till och så hade dom fått super hjälte juice med super hjälte drinkpinnar som dom själva gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar