onsdag 6 mars 2013

Vardag i paradiset

Ja, även om man bor i paradiset, som vi gör, så finns det en vardag. Och i vardagen finns det problem och besvikelser precis som överallt annars. Sen finns det ju naturligtvis även glädje och lycka i vardagen och som tur är så är det det som oftast väger över.

Får frågan lite då och då från gäster vi har på besök om vi badar i poolen varje dag till exempel. Eller om vi äter ute på restaurang ofta. Nej, det gör vi ju inte. Även om det är varmt och sommar och vi bor i paradiset så är det fortfarande vardag. Hur många barnfamiljer hinner med att bada i poolen på vardagarna? Det är ju jobb, skola, fritidsaktiviteter, hämtningar och lämningar, middag, läxa, läggning etc. etc även för oss. Tiden finns helt enkelt inte. Men på helgerna DÅ badar vi ofta i poolen.

Nu har det varit ett par dagar med mindre rolig vardag av olika skäl. Det är inte alltid lätt att komma överens, få i hop vardagen, uppfostra tonåringar (DET ska gudarna veta!!) och 7-åringar, att vårda sitt äktenskap etc. etc. Men jag ser en ljusning och vi lever vidare. I VARDAGEN i PARADISET!


2 kommentarer:

  1. Halleluja! Kan skriva under på varenda rad. Fast jag tycker ju inte just Madrid är paradiset, snarare där vi bodde förut...

    SvaraRadera
  2. Livet är inte alltid guld och gröna skogar, inte ens i paradiset.
    Ha det gott och var rädda om varann!
    Kram från Cissi

    SvaraRadera