söndag 12 oktober 2014

Fånga dagen

Ja hur fångar man dagen?! Hur njuter man av livet?!

Till exempel kan man, som vi gjorde idag,  tömma en flaska bubbel till ägg och baconmackorna vi åt till lunch! 

 

Eller ta vara på det vackra vädret, som Eilika, Idefix och jag gjorde i måndags morse, och gå ner till tidvattenspoolen på morgonpromenaden.









I morgon börjar vardagen igen! Barnen börjar skolan efter sitt Spring break! Taxi Mom, och Dad, är åter i tjänst! Men vi ska nog lyckas fånga dagen även i vardagen!

4 kommentarer:

  1. Seize The Day! Helt rätt med bubbel till lunchmackorna, ni åt väl på 'fin-porslinet'? Det är ibland så små saker som gör det där lilla extra! Är det badvattnet i vattnet eller är det bara i tidvattenpoolen? Ser härligt ut! Snäck-nörden i mig vill veta om det är gott om dem på era stränder...?
    Kram, ha en trevlig vecka i taxin :-)!/ Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det blev inte finporslinet! Jodå vi har en del snäckor men inte alls så fina som du har. Mycket blåmusslor och ett och annat pärlostronskal hittar man och så diverse småsnäckor. Havet och tidvattenspoolen har i princip samma temperatur. Alltså ingen vidare värme! Som varmast mitt i sommaren har vi 22C i havet men oftast mellan 15-20C. Däremot runt udden (Kapudden/Godahoppsudden) så är det aldrig mer än 10-12C.

      Radera
  2. Njut!

    Dock så måste jag säga att ägg och bacon är mat som blockerar kärlen bäst 😉

    Jobbar med en hjärtkirurg och vi pratar ofta om mat och hon säger att maten vi äter sätter stora spår i våra kärl. Jag som älskar bacon, eller våfflor med grädde!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi äter ju inte ägg och bacon mackor varje dag precis! Och så sköljer säkert bubblet ur kärlen ;)

      Radera