söndag 8 mars 2015

Catch up

Inte mycket fokus på bloggen den senaste veckan. Branden har tagit en del energi faktiskt. Trots att vi inte varit drabbade. Och så har Barbara och jag hunnit med lite roligt också. Inte fullt program eftersom jag fortfarande måste hålla mig till diverse vardagsrutiner.

Här kommer några bilder från senaste veckan. 

 

I fredags förra veckan så var det Sprayathon på skolan. Dom som ville fick betala en slant och få håret sprayat. Pengarna går till sydafrikanska cancerfonden. Förra helgen anordnades det ett antal Shaveathon och Sprayathons runt om i Kapstaden. Till förmån för Cancerfonden.Såhär tjusig blev Eilika! Det färgade av sig lite här och var men på kvällen var det mesta borta.
 


I söndags åkte mor och dotter på bio! Vi såg Annie! Jätte bra! Bilderna strax före avfärd mot Blue Route.
 

Hemkommen från bion så fick Idefix gos. Eilika vet hur man killar allra bäst!
 

I tisdags åkte Barbara och jag till vingården Constantia Glen och åt lunch. Mycket gott men VARMT!
 

 Det visade ju sig sen att just tisdagen var Kapstadens varmaste dag genom tiderna!


Ett bad i poolen på eftermiddagen tyckte Barbara och Eilika passade bra!
 

I torsdags åkte Barbara och jag in till Waterfront i Kapstaden. God lunch och tittade runt lite. Vårt lunchsällskap!
 

Härliga miljöer för en lunch!
 

Jodå, en skaldjurs och fisk tallrik och ett glas chardonnay är inte helt fel en torsdagslunch!


Fredag morgon var det Muffins for Mom i skolan! 07.40 till 08.00 bjöds mammor och barn på kaffe, saft och muffins i kafeterian. Eilika med kompisen Isis.
 
Fredag kväll bjöd vi på braai. Bara svenskar runt bordet. Elisabeth och Daniel som är i Stellenbosch och tränar (triathlon) en månad, Lennart som bor här i Clovelly halvårsvis och storasyster Barabara som är här på överrasknings besök. Det blev en mycket trevlig och god kväll.


Harald, Elisabeth och Lennart.


Barbara, Daniel och jag. Eilika fotade!

I går var Eilika hos bästisen på en 6 (!!) timmar lång playdate! Uppdämt behov! Jag var på hundkurs med Idefix på förmiddagen och Barbara fäljde med och titta på. Sen var det ju Mello på kvällen!


1 kommentar:

  1. Åh, Annie! Vi såg trailers för den i USA innan vi flyttade tillbaka, men jag har inte sett ett spår av den här i Sverige.

    SvaraRadera