söndag 24 januari 2010

Julius dag

Idag har det verkligen varit Julius dag! Vid 10.30 i förmiddags knölde vi oss alla 4 in i Haralds Merca cab. Lite trångt men det gick! Jag insisterade eftersom jag inte fått den stora äran att åka hans nya bil ännu. Färden gick till Muizenberg där Julius skulle träffa två svenska tjejer och en norska från hans skola. Dom skulle ta en surf kurs tillsammans. Julius hade inte riktigt förstått att det var det dom skulle göra förrän i morse. Han trodde bara att dom skulle till stranden. Men via Facebook blev han varse om detta faktum. Vi hittade tjejerna och deras pappor.

Droppade av Julius och så körde vi vidare till vingården Groot Constantia som bara ligger ca 20minuter bort. Harald, Eilika och jag tog en mycket trevlig lunch där och bestämde snabbt att dit måste vi åka när vi har lite mer tid. Blev lite stressigt då Julius skulle vara klar efter två timmar. Men mycket god lunch i en fantastisk omgivning fick vi.

Körde tillbaka till Muizenberg och kom precis så att vi fick se en mörk snygging knalla över parkeringen med en surfbräda under armen. Timing! Det hade gått jätte bra och Julius var helnöjd och lycklig. Läraren sa att han verkligen hade talang. Stolta föräldrar!

Vi hängde alla på dom andra papporna och tjejerna till fiket precis bredvid där mammor och en hel drös med svenska och norska barn satt. Vi gjorde dom alla aällskap och hade en trevlig eftermiddag.

Tog med oss norskan Hanna hem med Julius. Skjutsade dom senare till familjen Antonsson i Noordhoek där dom sedan gått vidare på bio i Longbeach Mall. Hämtade Julius kl nio och han var salig! Han har verkligen haft en fantastisk dag!

Förmodligen skall vi göra favorit i repris nästa söndag, när det gäller surfingen, men så ska även papporna hänga på. Kul!

Om ni har missat det, i morgon kommer våra saker!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar