måndag 4 januari 2010

NU! Äntligen!

Somnade sent i går. Och vaknade tidigt idag. Resfeber!

Packade i princip hela dagen igår med en paus på 4 timmar då vi åt en fantastisk sjöfågel middag hos min farbror och faster. Mums!

Nu är det endast Haralds väska som skall stängas igen och katten som skall stuvas in i sin bur. Strax efter nio kommer pappa och hämtar oss med våra 4 resväskor, tre kabinväskor, en datorväska, en Mini-Kånken, en handväska och en stor bur med katt. Färjan går kl 10 och sedan bär det av i lugn takt till Kastrup. Senast kl 16.00 skall vi vara hos speditören för att mäsrka upp Mosquitos bur och sedan ska vi vidare till Lufthansa Cargo för att checka in honom. Vi flyger inte förrän 19.10 så vi har gott om tid på oss.

Mosquito har varit ute hela natten så han är så redo han kan vara inför sin stora resa. Äter lite mycket nu dock, tycker jag. Nåväl! Han flyger med samma kärra som oss till Frankfurt men sedan ska han bo på "djurhotell" på Frankfurt Ap i ett dygn för att flyga vidare med samma flight som oss fast den 5/1. Han skall vara redo för upphämtning i Kapstaden efter 13.00 på onsdag. Harald har ringt och pratat med djur centret i Frankfurt så nu är matte lugn. Ja, lugnare i alla fall!

Ska bli sååå skönt att äntligen, efter alla förberedelser, komma fram till vårt nya hemland och vårt nya liv. Även lika skönt att vi kommer hem igen till Sverige den 14 juni och njuter av den vackra svenska sommaren.

South Africa here we come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar