torsdag 28 januari 2010

Fler bilder

"Stora lådan", som Eilika kallar containern, har anlänt!
Polarna njuter av den varma kvällsvinden på sin favorit plats. Poolhuset.
Dessa två kompisarna myser i palm planteringen.

Ett av naturens alla underverk vi får följa från våra fönster. Solen skulle bara igenom molnen helt enkelt!


2 kommentarer:

  1. Hej Eilika!
    Idag har tankarna sprungit till dig många gånger. Vi satt på samlingen och pratade om vilka barn som saknades. Då säger N ja och Eilika är inte här. Så du är inte glömd alls, hoppas inte vi heller är de ;)
    Vi fröknar rensa förrådet igår och hittade en tågbana som vi tog fram. Den har F lekt med massor och han har åkt ända till Sydafrika för att hälsa på dig. Han sa när tåget åkte av rälsen, det gör inget Eilika drar upp tåget ur vattnet igen hon fixar de. Heheh
    Sen kom något av barnen in och sa till mig, vi såg en stor katt. Då tänkte jag på dig pysen, åhh tänk när din katt alltid var med och hämtade dig här på dagis.
    Kram kram till er från Lena!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag hittade din blogg när jag letade efter svenskar med erfarenhet av att bo i Kapstaden. Min man och jag är läkare och vi har fått ett erbjudande om att komma till Sydafrika och göra 6 månader av våra ST-tjänster där. Ingenting är klart ännu men tankarna börjar ju genast snurra.... Vi har tre barn som är 9, 5 och 2 år gamla. Hur hittade ni skola och förskola till era barn? Vi har ännu inte bestämt oss för om vi båda ska arbeta eller hur vi ska göra, mycket för barnens skull. Om du har tid och lust får du gärna maila till mig:)
    Hälsningar Anna-Clara Sterne acesterne@gmail.com

    SvaraRadera