söndag 10 januari 2010

Söndagslunch

Idag åkte vi till Helen och Dave strax innan lunch. Satt och pratade en stund och sedan körde vi till Barnyard Restaurant för att äta lunch. Barnyard är ett extremt barnvänligt ställe. Som en 4H gård nästan fast med lunchservering. Där fanns massor av olika fåglar, getter, får, grisar, kaniner, marsvin och en häst. Och två klätterställningar och en hoppborg och sandlåda. Lite enklare mat men gott. Gissa om Eilika stormtrivdes. Tyvärr hade hon inte tid att äta dock. Men hon fick rida på hästen. Snacka om LYCKA!

När vi spenderat nästan två timmar där höll Julius på att ruttna totalt. Han var inte riktigt lika impad som sin lillasyster. Konstigt!

Eilika och jag körde hem över bergen och Harald och Julius körde till Virgin Active Westlake för att simma. Eilika slumrade till i bilen på vägen hem. Bar in henne och la både henne och mig framför barnprogram på TV. Hon tittade och jag somnade. Mycket skönt.

Åt middag hemma ikväll. Det blev stekt kummel, ris och bladspenat. Riktigt gott. Annars är det svårt med matlagningen. Både att hitta ingredienser och även att laga mat på gas spis. Me no like! Elspis står på shoppinglistan. Jag måste kunna laga mat. När det gäller att shoppa matvaror så får det ta sin tid och familjen får ha tålamod med min matlagning.

Fösrsökte ladda ner en bild på en mycket stolt Eilika på hästryggen men det misslyckades. Vår uppkoppling är inte riktigt av samma kaliber som i Täby!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar