tisdag 3 juli 2012

19 år!

Ja, sååååå länge har Harald och jag varit gifta! I dag, den 3 juli, för 19 år sedan, klockan 15.00, gifte jag mig med Harald Kruger, här i Aspö kyrka! Det roliga är att våra vänner Helen och Dave, dom som var här från Sydafrika förra veckan, gifte sig på exakt samma dag, år och TID! Fast i Sydafrika då. Men då kände vi inte varandra. Häftigt va?! 

Nu är ju vi inte så där jätte bra på att fira men vi har i alla fall ätit en god middag, om kocken får säga det själv, ute vid poolen. Det blev fläskfilé med ädelostsås och så rabarberpaj med vaniljsås till dessert. Inte helt fel! Barnen lyckades hålla sams, en hel kvart, och dukade så fint med blommor och servetter. 

Annars så har Harald jobbat i Vita Huset, jag har tvättat och passat barn, Julius har levt sitt vanliga liv och Eilika har haft en kompis här på "playdate". OCH vi har haft sol och varmt! Det ni!


Två, nyss uppstigna ur poolen, tjejer ritar och fikar!

Fick tips av mamma och pappa att det bjöds på levande musik nere vid Lökanabben. Det var Musikbilen från Musik i Blekinge som var på besök. Vi gick dit efter middagen. Riktigt bra musiker och sångare! Mysigt! Vi stannade inte så länge men Eilika hittade någon att leka med och vi njöt av stämningen, vädret och musiken.


Kabelläggningsfartyg på väg ut när vi gick ner till Lökanabben. Jaaa, jag hade fel objektiv,
 men i alla fall!



Jajamensan, vi har brandstation på Aspö. Med både brandbil och ambulans. Sköts av frivilliga. Fantastisk ö vi bor på några veckor om året!


Duktig tjej som sjöng Summer Time av George Gershwin.


Coola tjejbandet Frank Sylvester.


Mamma, pappa och Harald!

Nu har vi druckit massa vin och köket har vi fortfarande inte tagit hand om. Kanske får det stå tills i morgon. Julius och Michelle har varit på Församlimgshemmet i kväll där det varit Sommarkväll. Nu har Julius tagit av pool täcket och jag tror det blir kvällsdopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar