lördag 14 juli 2012

Vad gör dom egentligen?

Jo, det ska ni få veta i dom här två inläggen! 

Julius han fortsätter att leva livet! Nu har polarna kommit på att en stor pool med trampolin och som håller en temperatur på +26C dygnet runt är rätt najs framåt midnatt. I onsdags kväll lånade Julius kameran och tog några bilder. Som ni ser så lider han inte av brist på vänner när han är på Aspö. Han verkligen ÄLSKAR att vara här ute på sommaren och jag kan förstå varför. Och så har han det då så förspänt att han har en egen inredd lada att hänga i med kompisarna, och en stor pool. Lyxlirare!





Tur att man själv oftast har gått och lagt sig vid dessa sena badtillfällen!

I torsdags morse kom Harald hem från Polen. Han har kört knappt 250 mil på 4 dygn! Om nu färddatorn var nollad när han åkte. Men en dag hade han kört 150 mil nästan så det stämmer nog. Med från det förlovade landet Polen hade han öl, Kubus till Julius och Eilika (polsk barnjuice som Julius älskade när vi bodde i Polen), lite vin, fulltankad och nytvättad bil och KANTARELLER! 



Före och efter förvällning!

Så på torsdagen hade vi temadag när det gällde mat; kantarelltema! Vi åt rejäla kantarellmackor till lunch och till middag gjorde jag pastasås med kyckling och kantareller. 

På eftermiddagen fick vi oväntat besök av Thomas och Kicki. Dom var på tur i Karlskrona och tog färjan ut. Med sig hade dom gofika bröd. Så trevligt!

En halvtimme efter Thomas och Kicki kom så kom farmor. Alltså barnens farmor; Asta. Fast hon var inte oväntad! Och hon hade som vanligt bilen full med lingonsylt! Så nu kan Harald fortsätta att flyga med två burkar lingonsylt i bagaget när han flyger hem till Sydafrika.

1 kommentar:

  1. Full fart och huset fullt ;) Ni verkar ha en bra semester! Här börjar semestern :) Kram!

    SvaraRadera