onsdag 3 april 2013

Lilleman 17 år

På Skärtorsdagen för 17 år sedan föddes han! En solig men kall vårdag! Så kan det gå! I dag har han firats som han önskat. Lugnt och stilla med prioritering MAT!

Vi gick in och väckte honom med "vacker" sång strax efter 8. Då orkade inte lillasyster vänta längre! Paketöppning och sedan fick han slumra om.

Efter min pilates så gjorde jag frukost enligt önskemål; MYCKET stekt bacon, äggröra och toast. Till det ett glas juice. Klockan var nu över 10.30 men det blev ändå frukost på sängen.


Kan det bli bättre?!

Resten av dagen fortsatte vi med vår vardag och Julius myste i sitt rum. Lunch var beställd och den levererades kl 13.00. Pastasallad med tonfisk ute på altanen. Tyvärr utan pappa som var på golfbanan. Men det visste vi ju sedan länge. No problem!

Så till middagen! Önskemålet var FONDUE! Och det blev det. Ute på altanen fast nu något kyligare. "Bara" +18C! Men jag lovar det är kyligt. På med byxor, tröjor, tofflor och filt. Fondue äter man UTE! Annars luktar det olja i huset i flera veckor efteråt.


Mr and Mr Kruger!


Uppdukat och klart!

Sonen nöjd med sin dag. Det är huvudsaken. GRATTIS Lilleman! 

3 kommentarer:

  1. Dags att sluta kalla Julius för Lilleman! Fin dag! hade inte gjort det bättre själv! Grattar Margit i morgon och en till på lördag! Kram från Ann

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej du, han kommer alltid vara min Lilleman! Trots sina 184 i strumplästen. Det är ju NU det verkligen är roligt att kalla honom för Lilleman!

      Radera
  2. Visst är det sanslöst vad fort det går när de blir stora de där små...fast lite små kommer de ju alltid att vara...

    SvaraRadera