onsdag 3 december 2014

Christmas Play

Årets Christmas Play är avklarad för Eilika! 5 föreställningar har hon hunnit med och i går fick vi äran att se det. Årskurs 1-3 (drygt 350 elever) har haft 2 föreställningar dagtid och 3 föreställningar kvällstid på 4 dagar. Lika duktiga som vanligt!

I år var det ju extra, extra speciellt för Eilika! För det första så är ju mormor och morfar här! För det andra så är det hennes sista julspel på Fish Hoek Primary. Eilika sjöng inte solo i år men hon hade en liten, liten talroll! Klädd i Sverigedräkt, som jag sytt, informerade hon om att vi kallar tomten för tomte i Sverige. Och så sjöng hon med i alla dessa julsånger som dom har lärt sig.


 I går kväll var det Eilikas tur för Prizgiving! Barnen får sina diplom uppdelade i deras "house". Eilika tillhör Dollery som då fick sina diplom i igår.


Spända av förväntan. Propert klädda i sina uniformer förstås.


Här sitter alla som tillhör "huset" Dollery och väntar på sina diplom.
 

 På Eilikas diplom stod det "For her colourful imagination and keen interset in reading"! Pojken bredvid henne går i samma klass och heter också Kruger i efternamn.


Efter liten paus drog julspelet igång. Eilika i sitt esse uppe på scenen!
 

Många sånger blev det!
 

Alla 350 barn!

Mormor och morfar var mycket imponerade av alla dessa barn och framförallt av Eilika förstås!
 


Här modellar Eilika sin fina Sverigedräkt! Jag är riktigt nöjd själv faktiskt! Dom fina banden med prästkragar hade mamma och pappa med sig från Sverige.
 

Lättad och lycklig Sverigeflicka i mormors famn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar