onsdag 31 december 2014

Besök

I måndags fick vi besök av Familjen Inde från Täby! Karsten Inde lämnade ett stort bidrag till Eunice hus och hade blivit lovad att få komma och hälsa på hos Eunice när hon hade sitt hus. Sagt och gjort!

Familjen kom till oss i måndags eftermiddag och hämtade upp Eunice (som jobbar hos oss på måndagar), Harald och Eilika för vidare färd till Masiphumelele för att titta på Eunice hus. Jag och Julius stannade hemma och förberedde grillning för 16 personer!


Eunice och hennes dotter Jennifer, familjen Inde och Eilika på Eunice trappa!

Efter ett kort besök i Masi så tände Harald braaien och nästan prick kl sex kunde alla 16 förse sig med fläskfilé, boerwors, kycklingspett, tysk korv, majskolvar och sallad.
 

Ölexpressen fick rycka ut! Ganska smidigt med en son på 18 år och med körkort faktiskt. Han kan köra på så bra små ärenden.
 

Ungdomsbordet...
 

...vuxenbordet...
 

...och  det lilla barnbordet!


Efter maten hittade vi barn och ungdomar spelandes Monopol. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Innan familjen Inde gav sig av så drack vi kaffe och åt supergoda, sega hallon- och blåbärsrutor som Julius bakat! Jodå han tog över när jag fick för mig att baka i väntan på grillglöden. Han kan han!

Intressant och trevlig eftermiddag! 

Detta inlägg blir nog det sista för i år så:


GOTT NYTT ÅR 

ÖNSKAR JAG ALLA MINA TROGNA BLOGGVÄNNER!

1 kommentar:

  1. Vi får önska detsamma till hela er härliga familj inklusive den snövita Schweizar-herden! Att vi är förbålt avundsjuka på er tillvaro är bara det s.k. förnamnet...

    SvaraRadera