fredag 15 maj 2015

Morr

I förrgår fyllde Idefix 2 år! Stora killen nu! Han firades med lite extra god mat och present förstås.
Varför utnyttja hela sin bädd när man kan knöla ihop sig i ena hörnet?!
 Såhär glad blev Idefix för sin födelsedagspresent. Ugglis hänger nu med Idde vart han än går.

Vädret har nu slagit om. Från en +27C på vid barnens skola häromdagen till +10C i morse. Vi hade "bara" +12C i morse och det börjar bli kyligt inne. Snart är det dags för vintertäcken i sängarna och OnePiece!

Men det är otroligt vackra mornar nu. Soluppgången är fantastisk! Solen kravlar sig över bergen 07.30 nu och går ner bakom dom andra bergen strax innan 18.
 
 


Såhär vackert var det när jag gick ut med hunden i morse strax innan 8.


Tjusig båt eller hur?!

Där ligger den och är vacker i kvällssolen. Men just nu är vi YTTERST irriterade på den. Den har legat här ute i viken en vecka nu och den stör vår svenska TV kanal. Helt omöjligt att titta på. Det bara knäpper och hackar. Så jag kunde inte titta på Arvingarna i veckan och vi har missat alla Go Kväll. För att inte tala om Rapport. Morr!

Båden heter för övrigt SA Aghulas och är ett skolskepp för South African Maritime Safety Authority. Vad lär dom sig av att ligga här ute för ankar i en vecka?! Tidigare var hon ett forskningsfartyg som gick till Gough Island, Marion Island och Antarktis. Jag tycker gott hon kan åka tillbaka till Antarktis. Där stör hon inte vår TV!

Nej nu är klockan "wine o´clock" och köttfärssåsen puttrar på spisen! Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar