söndag 17 maj 2015

Prom Class of 2015

Glamouren fortsatte i går kväll! Men nu var det Julius tur. Igår kväll gick Class of 2015:s prom av stapeln. Som jag skrev tidigare så hölls studentbalen på det über coola stället The Grand! 

Julius åkte och hämtade sin date Catherine i Noordhoek och sedan körde dom vidare för att hämta kompisen Leo med hans date och sedan körde dom in till stan och The Grand. Med sig i bilen hade Julius en flaska rosa mousserande vin och tillhörande glas. Så det blev resa i Tiguan limo till balen!
 

 Uppklädd och REDO!En typisk Julius min!
 

Min lilla kille!

Eilika lämnades in till grannen och Harald och jag körde in till stan för att vara med på Pre-Prom. Vi åkte ned cabbat in till stan. Vilken tur att jag inte hade varit hos frissan och lagt håret! Tjoho!

I något som ser ut som ett stort plåtskjul på stranden ligger The Grand. Vilket ställe! Så häftigt. En av killarna i Julius klass är gudson till ägarinnan och lät dom hålla balen där utan kostnad. Häftigaste stället för en AISCT prom någonsin.


Kolla vilket place och så fint dom har dukat!
 Häftig elddans bjöds vi på utanför festlokalen.


Leoni och hennes föräldrar. Hon är så otroligt lik sin mamma.
 

The Squad! Hela det stora gänget som Julius hänger med.
 Lao the man utmanar ödet med elddansaren!
 

Vilda diskussioner.
 

Det skulle ju blir så fin bild på far och son och så fick jag en dum skugga i vägen. Typiskt!
 

Mrs Joseph som arrangerad hela kalaset! 
 

Rektorn Mr Brumby håller tal!
 

Julius och Catherine till bords och vi måste snart lämna lokalen! 


Dom var så fina alla! Här Leo och hans date.
 

Harald lyckades mycket bättre än jag! Visst är vi fina; mor och son?!

Jag missade tyvärr helt att få ett kort på Julius och Catherine och på Julius och en av hans bästa vänner Kate. Men en professionell fotograf gick runt och tog massor med kort och Julius försäkrade mig om att han och Catherine hade fastnat på bild flera gånger. Fotografen tog även kort på Harald och mig samt på oss båda tillsammans med Julius och även med Catherine. Dom bilderna får vi köpa sedan. 

Det var en mycket trevlig tillställning och Harald och jag körde sen hem båda våra bilar. Julius var jätte nöjd med sin kväll. Maten hade varit jätte god allt var perfekt! När balen var slut kl 22.00 så bytte dom alla om och drog vidare och festade på stan. Catherine och Julius kom hem klockan 4 i morse så dom måste ha haft kul! 

Julius är dock lite trött och lite ont i håret idag! Som sig bör! YOLO! 3 kommentarer:

 1. Måste varit en fantastisk prom!

  SvaraRadera
 2. Det låter helt fantastiskt! Och vilka härliga bilder på sonen med det vackra berget i bakgrunden.

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder. Vilken stilig son! Och vilket stiligt par ni är du och din man. Vad kul att ungdomarna får klä upp sig och uppleva lite elegans. Och hur kändes det för dej? Barnen växer upp så fort....plötsligt står man där med young adults. Min dotter fyller 18 i november och det kan jag inte fatta.

  Kram, Anneli

  SvaraRadera