söndag 10 maj 2015

Sötnos

I går skulle Mla (vår trädgårdkille) komma och klippa gräs, sopa, spola fönster och tvätta bilar. Han kommer ungefär varannan vecka. Han har ett annat jobb som byggnadsarbetare i veckan men är otroligt ansvarstagande och vill inte bli av med jobbet hos oss. I går blev det dock lite problem för Mla men trogen som han här så kom han i alla fall. Med sin lilla dotter på 3 år! Hans fru var tvungen att jobba och det hade kommit hastigt på på morgonen så dom hann inte fixa barnvakt. Han såg lite nervös ut när han kom in genom gaten och frågade om det var ok. Det är klart att det var ok!

Eilika satt fortfarande och åt frukost i nattlinne men hon fick en ryslig fart. Sedan var hon så duktig och tog hand om den lilla sötnosen ända tills jag skjutsade hem dom strax efter kl ett.

Mla hann med allt han skulle och även lunch tillsammans med sin dotter och Eilika. Lilla flickan (minns inte vad hon hette) var rätt trött när dom åkte hem. Det var ju väldigt mycket nytt för henne. Hon bor i ett skjul med sina föräldrar! Men så duktig liten tjej. Hon var glad hela tiden!
Hon ägnade mycket tid åt att mata, klä på och natta dockorna.


Bästa barnvakten Eilika visar henne sin iPad.
 

 På promenad med dockan!


Köra BMW var kul!

Hon hälsade även på den stora hunden, fåglarna och marsvinen. Hon hoppade studsmatta och åkte rutschkana. Hon somnade nästan i bilen hem. Det kan man ju förstå!

1 kommentar:

  1. Så bra att han kunde ta med sin dotter! Och en kul upplevelse för tjejen.

    SvaraRadera