måndag 15 mars 2010

Halv storm

Det BLÅSER!!! Halv storm faktiskt! Just nu blåser det 20,8 m/s som är just halv storm.

Och typiskt nog har skjutdörren ut till kontoret (som inte har några väggar ännu!) hamnat på sniskan och går inte att stänga helt, vilket gör att vinden TJUTER i den lilla springan som är öppen. Men snart kommer Julius hem från träningen och då får han gå ut och stänga dörren utifrån och sedan klättra ner från balkongen. Han gjorde det igår. Dumt att öppna dörren idag då eller hur? Men vi hade en firma här som polerade golvet så jag hade inget val.

I morgon kommer dom och ska sätta i glaset. Hoppas att det har mojnat lite tills dess! Då kan dom killarna få fixa dörren också.

Lite läskigt faktiskt när det blåser så mycket!

2 kommentarer:

  1. Men visst är det ganska spännande när det blåser så där mycket!? Kanske lite opraktiskt men barnen måste väl tycka det är kul, eller?

    SvaraRadera
  2. Min fru berättade att när hon var ung och bodde hemma i Fishhoek så blåste det alltid där. Vid vindstilla så blåste det 10 m/s...haha.Omöjligt att hålla rent fönsterna osv.
    Skönt iallafall när det fläktar på sommaren.
    Nu bor min svärmor uppe på berget i Heldervue och nu klagas det på att det blåser för lite och att det är för varmt....haha....

    mvh/Lars

    SvaraRadera