onsdag 24 mars 2010

Maken hemma igen

Idag har jag (ännu en gång!) kört till flygplatsen! Denna gång för att hämta Harald. Han har varit i Europa i 10 långa dagar!

Han blev stoppad av tullen när han kom hit! Som tur var hade han lämnat en del saker hemma i Sverige som världens bästa granne Hasse tar med sig när han kommer den 1 april. Så han klarade sig!

Mamma och pappa har haft en LUGN dag! Var ute på promenad i närområdet när jag var till flyplatsen och hålls sig undan för städerskan.

Väntade mig att mattläggarna skulle komma idag. Men näpp! Rensat ut Julius rum men som tur var inte flyttat ut möblerna. Ringde framåt eftermiddagen och då hade dom inventering på Buliders Warehouse (där vi köpt mattan och som skall lägga den). Dom skulle åtekomma men......väntar fortfarande! Så typiskt! Stackars Julius, hans rum är verkligen sist att komma i ordning och så kommer dom inte när det äntligen skall bli klart!

Firat att ALLA nu är på plats med gott vin och köttgryta i matsalen. False Bay Yacht Club hade sin onsdagsregatta utanför fönstret. Därav bilden nedan på morfarn och det långa barnbarnet. Dom står och spanar i varsin kikare. Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hoppas att Eilika mår bättre. Här hemma håller snön sakta på att smälta så nu är det galonisar som gäller ett tag ute på gården. Blir väl torrt lagom till midsommar...
    Barnen pratar mycket om dig fortfarande och i samlingen säger de ofta ditt namn när vi pratar om vilka som är borta. Så vi har bestämt att skicka ett påsk kort till dig, men hur får vi tag på din adress? Hoppas vi kan lösa de.
    Hoppas du har de bra och du kan väl skicka lite sol till oss på förskolan.
    Stor kram till Eilika
    //Fröken Lena

    SvaraRadera