söndag 28 mars 2010

Lite efter

Nu ligger jag efter i bloggandet och har nästan tappat räkningen på dagarna! Gör ett försök att komma ikapp!

I torsdags fick Eilika ledigt från dagis och vi fixade så att Julius blev hämtad av en kompis föräldrar efter skolan. Vi tog med oss mamma och pappa till Stellenbosch för lite vin provning. Det tar knappt en timma ett köra till vindistriktet. Började med en mycket god lunch på Blaauwklippen och lite provning på det. Vi köpte några flaskor.

Nöjd pappa!

Eftersom tiden springer i väg när man har trevligt och vi startade lite sent så hann vi bara med ett ställe till. Och det var Tokara. Helt fantastiskt ställe! Vilken utsikt och vilket ställe! Långt där borta bor vi! Köpte några flaskor vin, olivolja och brandy.
I fredags slutade Julius redan kl 11. Han har Påsklov nu. Harald hämtade honom efter sin träning och jag tog med mig mamma och pappa och Eilika via Chapmans Peak till Hout Bay.


Mamma och pappa vid Chapmans Peak! Pappa håller i mamma hårt som inte är så glad i höjder. Men vackert är det!



Såg några sälar när vi gick och njöt i fiskehamnen. Denna la sig tillrätta och väntade på att bli bjuden på något gott. När det inte kom något så simmade den vidare. Eilika överlycklig!

Piren i Hout Bay! Segelbåt på väg in och sälar solar. Sedan lunch på Mariners Wharf! Seafood basket till lunch. Såååå gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar