söndag 4 november 2012

Mini-weekend by the sea

Ja, det fick bästa Sofia med familj! Sofia (svenska) med make Justin och barnen Maya och Felix kom på besök i går eftermiddag och stannade tills i förmiddags. Nu bor dom inte så långt bort, Claremont vilket är ca 30 minuters bilväg härifrån, men vi körde en sleepover. Mysigt! Eilika och Maya (3 år) lekte för fulla muggar och Sofia och jag babblade. Justin passade på att läsa tidningar och Felix (snart 2) tultade runt i största allmänhet.

Vi började med korv och bröd på altanen när dom kom i går. Sen blev det mycket hopp på studsmattan och bad i poolen för små tjejerna och Justin. 


Tyvärr vände vinden och solen gick i moln så det blev lite kyligt. Fortsatt lek inne och så Mary Poppins på DVD:n. Till middag helstekt fläskfilé, pasta, ädelostsås och sallad. När barnen var stjälpta i säng fick Sofia det riktigt lyxigt med Gäster med Gester och Robins på SVT World.

Till frukost i morse amerikanska pannkakor, rostat bröd med pålägg, juice, thé och kaffe. Barnen åt frukost på picknick filten på golvet. Hur spännande som helst!



Nöjda och glada begav sig familjen Osburn hemåt på förmiddagen. Familjen Kruger tog det lugnt och njöt av solen vid poolen och omelett till lunch. Ja, och jag premiär doppade mig i poolen idag! +26C så det var liiite för kallt för mig ;) Men ett snabbt dopp gjorde susen och sedan tillbaka till solstolen.


Här har vi en som trivs i Afrika! Sååå skönt att ligga i skuggan på dom solvärmda plattorna efter en härlig dag vid poolen.

I kväll är vi trötta och det ska bli skönt att komma i säng. Och i morgon landar Harald klockan 09.55! YES!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar