fredag 9 november 2012

Vad ett litet Skype samtal kan göra

Jo, ett Skype samtal kan göra underverk! Om det är från RÄTT person det vill säga som även har världens bästa nyheter att berätta!

Jag var inte på allra bästa humör i förmiddags men det vände. Harald, som varit bortrest i 3 veckor, inklusive 3 helger, åkte iväg på en golfhelg i morse. Ja, hur tråkigt som helst men det var ju inte hans fel att det var just denna helgen. Hans golfgäng åker iväg ett par timmar härifrån för att spela golf en hel helg och för att umgås. Dom spelar en turnering där dom delar upp sig i två lag; Sydafrika mot Europa (eller resten av världen kanske det var). Sen har dom restaurangbesök och grillkväll inbokat och så bor dom hos några som har hus i krokarna. Detta gör dom varje år och Harald har missat det varje gång sedan vi flyttade hit. Nu var evenemanget till helgen så det är klart att han ska åka. Men jag ska inte ljuga, TRÅKIGT är det! Han får allt se till att ha det riktigt roligt!

I alla fall så hade jag bestämt mig för att åka och shoppa skulle ju säkert få mig på bättre humör. Inte shoppa till mig då utan till Eilika som fyller år om några veckor och så är det ju snart jul. Jo det är sant! Bara drygt 6 veckor kvar! Så efter min pilates skulle jag bara hem och byta om och kolla statusen på telefonsvarare och mail.

Såg att pappa skickat ett meddelande på Skype: -"Ring Aspö! Behöver lite infobyte". Jaha, bäst man gör som han säger. Kanske har vi översvämning i badrummet eller kanske har mössen hunnit äta upp hela huset innan Anticimex hunnit dit. Man vet aldrig! Men neeeej då, han ville "bara" veta om gästvåningen på Krugers View var ledig 24/1-7/2! Och JAAAAA det är den! Höll nu ALLA tummar och tår att han verkligen lyckades få tag på biljetter.

Åkte till Blue Route Mall och gjorde av med en hel del pengar på födelsedagspresenter, kalas attiraljer, en och annan julklapp och ny borste och hov till poolen. Hann med en god laxwrap och cappucino på Kuai också. Sen iväg för att hämta Eilika i skolan.

Julius är kvar i skolan och spelar basket och sedan skulle han direkt till sin flickvän Robin (jodå ser ni, gossen har flickvän sedan en knapp vecka!). Så Eilika och jag är mol allena i kväll.

I alla fall när jag kom hem och precis satt på datorn så ringde pappa på Skype. Biljetterna bokade! Om knappt 11 veckor kommer dom!!!!

1 kommentar: