söndag 27 januari 2013

Grill och braai

I fredags så kom äntligen Harald hem! Lycka! Allt hade gått vägen trots strejker och förseningar. Vi hann inte med så mycket annat än att skjutsa och hämta barn och make den dagen. Pappa skjutsade Julius till skolan på morgonen, mamma och jag Eilika till sin skola. Sen hade jag pilates. Lunch och sedan åkte jag till flygplatsen för att hämta Harald och Julius från skolan. Mormorn och morfarn hämtade Eilika från sin skola.

Men vi avslutade dagen med varsin GT, god grillmiddag ute i den ljumma kvällen och sedan På spåret och Skavlan.

I går var det golfdags för Harald och jag tvättade och bakade 2 STORA smulpajer. Sen gick pappa in till Simonstown och vi andra (minus Julius som tyvärr valde att stanna hemma) följde lite senare efter med bilen. Vi åt god lunch på Berthas och tittade samtidigt på båtarna i hamnen. Sen var vi och shoppade lite i en T-shirt butik och så avslutade vi med glass. 

På eftermiddagen blev det lite pyssel för mormor och Eilika och sen poolbad och lite sola. Nej, mamma badade inte, men hon solade. Sen piffade vi till oss och stuvade in oss alla, även Julius, 2 stora formar smulpaj och en skål med vaniljsås, i bilen. Off to Helen och Dave för en riktig braai.

Som vanligt en trevlig kväll med mycket skratt och god mat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar