fredag 18 januari 2013

Surprise

I dag utför Haralds världens överraskning! Jag har verkligen fått tänka till när jag bloggat dom senaste dagarna så att jag inte skulle avslöja honom.

Harald bestämde sig i slutet på förra veckan att åka till Europa denna och nästa vecka. Anledningen är en del akuta saker på några av våra företag som behövde ses över och redas ut. Så biljett bokades och i måndags flög han till Köpenhamn. Landade tisdag morgon och åkte bil till Karlskrona, bilfärja till Aspö och sedan samma kväll tog han färjan till  Gdynia i Polen. Jobbade två dagar på kontoret i Gdynia och idag satte han sig i bilen tidigt. Efter dryga 9 timmar och 865km kom han fram till.......Flensburg i Tyskland! I dag firar nämligen hans moster och morbror guldbröllop och vi var naturligtvis bjudna. Men att resa till Tyskland för det gick ju inte riktigt så vi hade tackat nej. I helgen kom Harald på att -"Ja, just det ja det är ju på fredag kväll festen är. Kan jag planera om och lyckas ta mig dit?". Och det kunde han! Mycket köra bil blev det men nu är han på plats och ALLA blev förstås väldigt överraskade och glada. INGEN visste att han skulle komma. Inte ens hans mamma. Han klev bara in i festlokalen! Kul, kul!

I morgon kör han vidare tillbaka till Karlskrona och Aspö. Ett antal möten och sedan via Holland hem hit igen. Landar på fredag eftermiddag. En dag efter mamma och pappa kommer.

Själv sitter jag här och firar i min ensamhet. Nej, jag firar inte. Men jag dricker vin. Min super gulliga make har inhandlat några specialflaskor vin bara till mig och dom tillfällena när han inte är hemma. 


Kolla vilken söt flaska! 500ml istället för 750. Perfekt! Och gott vin också. 

Julius är borta ikväll och Eilika ligger i sängen. Lilla E och jag festade med pizza på Dixies till middag. Eilika gjorde som vanligt sin egen pizza.

Ja, det ska bli spännande att höra mer om festen sen!

1 kommentar: