torsdag 24 januari 2013

Misslyckad räddning

Ni minns den lilla fågeln Bou Bou som inte kunde ta sig ut ur vår atrium gång?! Well, efter dryga 24 timmar där uppe, utan mat och vatten, och ett antal räddningsförsök från mig, så damp den ner till marken. Vid liv, men väldigt medtagen. Jag satte den i en stor kartong i skuggan med vatten och några små, små äppelbitar. Sprayade den även försiktigt med vatten så att den skulle kyla av sig lite och förhoppningsvis få i sig en droppe eller två. Chattade med svägerskan och ornitologen Elke och frågade vad mer jag kunde göra. -"Inte mycket" blev svaret. Nästa gång jag tittade till den, efter bara 30 minuter, så var den död. Jaja, jag försökte i alla fall!

Till något mycket trevligare. I går efter pilates så körde June, Jaqui och jag till Cavendish och gick på Happy Feet för att få massage. Ont men härligt! Jag tog nack- och ryggmassage och så fötterna. 45 minuter totalt. Pris R150 (SEK110)! Det är så bra där för vi sitter alla i samma rum och får behandling så vi kan prata samtidigt. Efter massagen så tog vi i en fika och där blev vi sittande en bra stund. Trevligt!

Nu är gästvåningen i tipp topp och om 2½ timmar åker jag och hämtar mamma och pappa! Men först ska jag sätta igång Agri (trädgårdsnisse) med att sopa och tvätta fönster. Och så måste jag handla lite som jag missade igår. Bland annat färsk fisk och räkor!

Ha en bra dag där ute i vår fatastiska värld!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar