måndag 9 april 2012

Ensamma

Nu har jag skjutsat Harald till flygplatsen! Han blir borta i 10 dagar. Jag lämnade honom i +20C värme men jag tror inte att han kommer landa i Köpenhamn i +20C värme!

Tydligen ska det bli kallt i Blekinge nästa vecka. Stackars Harald! Här ska sommaren komma tillbaka.V i har haft en riktig regnig och kall Påsk. Natt temperatur på som lägst +11C. Då är det kyligt inne kan jag säga. I går eldade vi i Morsoe kaminen hela dagen. Men i dag har det inte regnat och vi har haft ca +20C och sol. Har lyckats få 2 maskiner tvätt torr. Och i slutet av veckan så ska det bli +30C igen.

I morgon börjar barnen skolan igen. Eilika har haft drygt 2 veckors lov och Julius drygt 1 vecka. Skönt att vardagen kommer tillbaka. Men lite körigt är det alltid när Harald är borta. Gäller verkligen att se till att båda barnen kommer både till och från skolan och att Julius kommer till och från simningen. Men jag har bokat in två tjejer som ska hjälpa mig. Så det löser sig!

Nej, nu ska skitgrisen i badet! Hon måste ju vara ren och fin i morgon när hon ska till skolan. Och nu är det vinteruniform som gäller. Hon MÅSTE ha svarta strumpbyxor på sig. Även om det är 30 grader varmt! Och det blir ett litet helvete för henne att lära sig att sätta på sig strumpbyxor när det ska bytas om till gympa. Och snabbt ska det gå! Ja, ja hon lär sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar